
DESIGNING FOR SUSTAINABILITY
Vær med, når FSC® Danmark og Aller Medias boligbrands Mad & Bolig, INDRET og ELLE Decoration igen sætter fokus på 360 graders bæredygtighed og giver Danmark en konference, som samler danske virksomheder, der arbejder ambitiøst med grøn omstilling. Vi inviterer nogle af de mest inspirerende og vidende virksomheder og eksperter, vi kan komme i tanke om og fastholder vores mantra om en skærmfri konference med plads til debat og nærværende præsentationer.
Så vil du gerne vide mere om,
- hvordan man bliver netpositiv,
- om det kan betale sig at have offentlige holdninger til bæredygtighed,
- hvad forbrugerne egentlig går op i,
- hvordan man rent lavpraktisk arbejder med holistisk bæredygtighed og
- hvem der skal betale regningen
så er dette konferencen, du skal melde dig til!
Download program her.
Ligesom sidste år afholdes konferencen i Aller Huset samme dag som FSC Design Award. Vi håber, at du har lyst til at blive efter konferencen til et glas vin og overvære afgørelsen af konkurrencen. Husk at du skal vælge FSC Design Award som tillægsydelse, når du tilmelder dig øverst til højre på denne side, hvis du gerne vil deltage i denne del.
Konferencen er målrettet direktører, CSR-ansvarlige samt branding- og kommunikationsansvarlige i organisationer, som arbejder med - eller er nysgerrige på - grøn omstilling.
Grundet COVID-19 har vi i år reduceret antallet af pladser til konferencen til 70 for at kunne sikre afstand, og vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger tæt. I tilfælde af aflysning pga. nye retningslinjer, refunderes billetprisen.
Download program her.
DU KAN MØDE
 |
| Mette Olsen, MDO Consulting / QBIS Consulting / BRODIE Partners |
| Hvad bør alle danske virksomheder vide og forberede sig på? |
 |
 |
Steffen Max Høg, Holmris B8
|
Jesper Panduro, Skagerak Denmark
|
 |
 |
| Anders Barsøe, Letz Sushi |
Loa Worm, FSC Danmark |
| Giver det pote at have holdning? |
|
 |
| Anne Eskerod Borgstrøm, Aller Media |
| Hvad vil de egentlig – forbrugerne? |
 |
| Christina Christensen, Bolia |
| Fingrene på kogepladen – hvordan gør man det i praksis? |
 |
 |
| Nille Skals fra B Generous |
Frank Jensen, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma |
| Netpositiv og cirkulær – hvordan? |
|
| |
| Tuborg Fondet |
| Kan vi nå det i tide? Og hvem tager regningen? |
PROGRAM
Download program her.11.00 - 11.05Intro til dagen Loa Worm, FSC Danmark
11.05 – 11.20Hvad bør alle danske virksomheder vide og forberede sig på?Opvarmning til dagen med globalt udsyn og store linier fra Mette Olsen, sustainability strategist and advisor, MDO Consulting samt partner i QBIS Consulting og BRODIE Partners
11.20 – 11.45Giver det pote at have holdning?Sofa session modereret af Loa Worm med fokus arbejdet med at rykke sig mod samfundsambition fra at være en ren handelsvirksomhed, der bare skal smide varer over disken. I sofaen sidder Steffen Max Høg, Holmris B8, Jesper Panduro, Skagerak Denmark, Anders Barsøe, Letz Sushi
11.45 – 12.00Hvad vil de egentlig – forbrugerne?Anne Eskerod Borgstrøm fra Aller Media dykker ned i de nyeste data og fortæller om forbrugere, bæredygtighed og livsstil
12.00 – 12.20Fingrene på kogepladen – hvordan gør man egentlig?Christina Christensen fra Bolia fortæller ærligt om rejsen med at få omstillet ens leverandørkæde i en bæredygtig retning
12.20 – 12.40Netpositiv og cirkulær – hvordan?Nille Skals fra B Generous og Frank Jensen, ejer og formand hos Søren Jensen rådgivende ingeniører, fortæller om springet ud i at forpligte sig til netpositive i 2030, og hvordan man rent praktiskbliver regenerativ
12.45 – 13.15Kan vi nå det i tide? Og hvem tager regningen?Hvordan kan vi fra politisk og filantropisk side sikre den grønne omstilling i tide? Hvordan kan vi presse på innovationen?(Taler TBC)
13.15 - 14.00Frokost14.00 – 14.05Velkommen til Allerhuset!Iben Rouw, mediechef Aller Livsstil, byder velkommen til Allerhuset fra scenen i atriumet. De studerende er inviteret med til resten af dagen.
14.05 – 14.40Om at ville noget og gøre detInternational keynote taler giver et kærligt skub til virksomheder og studerende i den grønne retning. (Taler TBC)
15.00 – 17.00FSC Design Award og cocktails